Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHEJIANG SAK ELECTRONICS CO.,LTD

Van goede kwaliteit rj45 modulaire Jack voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG SAK ELECTRONICS CO.,LTD

1 2 3
ZHEJIANG SAK ELECTRONICS CO.,LTD ZHEJIANG SAK ELECTRONICS CO.,LTD ZHEJIANG SAK ELECTRONICS CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CSAK
Aantal werknemers : 200~400
Jaarlijkse omzet : 30Million -34Million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Zhejiangsak Elektronika, Ltd werd opgericht in 2002. De Elektronikaco. van Dongguanhanghui, Ltd als zijn volledige dochteronderneming, is bezig geweest met het ontwerpen van, de productie van en de marketing van netwerkcommunicatieapparatuur en de schakelaar van de audioideofrequentie. In technologie, volgden wij de technologietendensen van binnenlandse en internationale schakelaarmarkt, en ontwikkelen nieuwe producten om markteisen te ontmoeten. Wij kunnen ontwerpen en de soorten van productpartijen schakelaars om aan de eis van klanten op de prijs, de kwaliteit en de productiecapaciteit te voldoen.
Het bedrijf heeft eer om ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en van UL standaardcertificaten te krijgen.
Onze hoofdproducten met inbegrip van: RJ11 schakelaar, RJ45-schakelaar, RJ45-schakelaar met USB, dubbele lagenrj45 schakelaar (2xn), 180 graadrj45 schakelaar en soorten geïntegreerde transformatorrj45 schakelaar. Hoofdzakelijk gebruikt in bureaucomputers, notitieboekjecomputers; schakelaars, routers, HUB, ADSL; een verscheidenheid van instrumenten, spelmachines; beveiligingsapparatuur; netwerktv; de interface van het voedselketennetwerk.


Wij hebben grote voordelen in productie: het vergt 25 dagen van het ontwerpen aan het leveren van steekproeven. En het vergt hoogstens 2 maanden om de gehele orde (schakelaars met filter) te beëindigen. Terwijl de orde (schakelaars zonder filter) slechts behoefte 2 te beëindigen weken.
Wij doen ons beste onze productkwaliteit ervoor zorgen en de milieubeschermingseisen voldoen aan internationale norm. Wij hebben sterke technische kracht, het uitstekende materiaal van de kwaliteitsopsporing en het perfecte materiaal van de vormverwerking. De betrouwbare kwaliteit en de uitstekende kredietwaardigheid laten ons toe om gunstige commentaren in Hong Kong, Amerika, Korea, Zweden, de EU, enz. te winnen. Wij hebben zakenrelaties met vele beroemde bedrijven, zoals Alcatel-Lucent, Flextronics, Huawei, ZTE etc. gevestigd.
De uitstekende productie, Hoogste kwaliteit, houdt verbeterend, is de Klanten satisfaction ons kwaliteitsbeleid, zijn wij altijd bereid om u te verstrekken de beste dienst.

Contactgegevens
ZHEJIANG SAK ELECTRONICS CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Zhao

Tel.: 86-577-62358999

Fax: 86-0577-62361714

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)